"MISSCHIEN WEL DE BESTE MOTORZAAK VAN NEDERLAND"

caberg_ghost Blog - Caberg Ghost - v.d. Heyden Motors & Scooters

Revolutionaire nieuwe helm van Cabergcaberg_ghost_legend Blog - Caberg Ghost - v.d. Heyden Motors & Scooters

Caberg_Ghost01 Blog - Caberg Ghost - v.d. Heyden Motors & ScootersMet de Caberg GHOST introduceert Caberg een revolutionaire helm voor de alsmaar groter groeiende groep rijders die zich willen onderscheiden van de massa. Het eigenzinnige design is op z’n zachts gezegd “uitgesproken”, en zal de motorrijders die op zoek zijn naar “iets” aparts, zeker aanspreken. De GHOST is een moderne helm met een lichte carbon-kevlar-fiberglas schaal in 2 schaalmaten.

Deze Urban Predator wordt standaard geleverd met licht getint pinlock voorbereid vizier EN reeds geplaatste pinlock lens in de bril. De kinsluiting van deze duistere bondgenoot binnen de Caberg familie wordt op een degelijke wijze verzekerd door de micro-lock snelsluiting.

Het unieke scharniersysteem van de GHOST zorgt ervoor dat de bril inclusief mondkap naar voren beweegt en vervolgens naar boven scharniert. De mondkap is demontabel zodat de helm ook te gebruiken is zonder deze kap. Rondom de binnenzijde van de bril zit aan het brilframe een afneembare rand met foam. Deze rand is aangebracht om het draag comfort te verhogen, en om rijwind tegen te gaan tijdens de wat frissere dagen. In de zomer kan dan zonder foam gereden worden zodat de frisse rijwind meer kan circuleren.

Personaliseer jouw Ghost

Om uw Ghost te personaliseren, zijn er vanaf nu ook een 6-tal verschillende vizieren beschikbaar, om de helm te upgraden naar een gewenste look.

caberg_ghost_light_smoke Blog - Caberg Ghost - v.d. Heyden Motors & Scooters

caberg_ghost_goud Blog - Caberg Ghost - v.d. Heyden Motors & Scooters

caberg_ghost_geel Blog - Caberg Ghost - v.d. Heyden Motors & Scooters

caberg_ghost_multicolor Blog - Caberg Ghost - v.d. Heyden Motors & Scooters

caberg_ghost_dark_smoke Blog - Caberg Ghost - v.d. Heyden Motors & Scooters

caberg_ghost_zilver Blog - Caberg Ghost - v.d. Heyden Motors & Scooters

Afdrukken