Marcel van der Heijden

V.D. Heyden Motors

Van der Heyden Motors is officieel Kawasaki dealer en officieel Yamaha dealer. Bovendien zijn wij officieel dealer van de fantastische Amerikaanse merken Indian Motorcyle en Victory Motorcycle. Indian is het oudste motormerk ter wereld en hoort daarom ook thuis in de langst bestaande motorzaak van Nederland. In onze moderne nieuwe showroom vindt u ook de nieuwe motoren en scooters van de Italiaanse merken PIAGGIO, VESPA en APRILIA waar wij ook officieel premium dealer van zijn.

Verder zijn wij op scootergebied ook nog officieel dealer van VESPA, PEUGEOT, SYM en KYMCO. Van der Heyden Motors is ook officieel dealer van de PIAGGIO MP3 en de Peugeot Metropolis, de driewiel motorscooters die u mag rijden met een autorijbewijs.

Op accessoires gebied zijn wij officieel AKRAPOVIC Performance Center. Deze uitlaatfabrikant is de grootste en beste op het gebied van uitlaten en heeft door de jaren vele titels behaald in alle takken van motorsport. Ook is Van der Heyden Motors officieel GIVI Service Point, GIVI is het meest toonaangevende merk op het gebied bagage voor op uw motor of scooter.  De werkplaats van Van der Heyden Motors is officieel HYPERPRO Service Point dat wil zeggen dat wij (bijna) voor iedere motor advies kunnen geven over de juiste veringsoplossingen zodat u nog meer van uw motor kunt genieten. Ook kunt u bij Van der Heyden Motors terecht voor het monteren van o.a. BRIDGESTONE banden die wij tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Van der Heyden Motors is tevens de eerste DAINESE D-Store van Nederland. DAINESE  is het merk van de kampioenen met als boegbeeld natuurlijk Valentino Rossi. Wij hebben de grootste collectie DAINESE kleding, laarzen, handschoenen en AGV helmen op voorraad. In onze DAINESE shop kunt ook terecht voor DAINESE Ski kleding collectie. Maar natuurlijk kunt bij Van der Heyden Motors ook terecht voor andere vooraanstaande kledingmerken zoals REV’IT, MACNA en helmen van o.a. HJC, SHOEI, SCHUBERTH en nog veel meer. Dus voldoende keus voor zowel de beginnende motorrijder als de doorgewinterde toerrijder.

Een bezoek aan Van der Heyden Motors is zeker de moeite waard, kom gerust langs de koffie staat klaar…..

vd Heyden Motors

  • Eric
  • Marcel
  • Erik
  • Frankv
  • Monique
  • Frank
  • Kelly
  • Albert
  • Roy