Roy

Werkplaats

In onze ruime werkplaats vol met de nieuwste apparatuur en monteurs met de juiste expertise is uw scooter/motor altijd in goede handen. Van al de door ons gevoerde merken motoren en scooters zijn onze monteurs op de hoogte van de laatste technieken door het jaarlijks volgen van de door de importeurs gegeven cursussen. Natuurlijk kunt u “na het seizoen” bij ons terecht voor de “winterbeurt” en eventuele winterstalling.

Natuurlijk moet er ook wel eens iets vervangen worden aan uw motor of wilt u uw motor of scooter een beetje extra verfraaien. Van alle Japanse merken leveren wij de originele onderdelen en accessoires.

Daarbij zijn wij officieel Hyperpro Service Point. Dat wil zeggen dat wij (bijna) voor iedere motor advies kunnen geven over de juiste veringsoplossingen zodat u nog meer van uw motor kunt genieten.

Ook zijn wij officieel Akrapovic Performance Center. Deze uitlaatfabrikant is de grootste en beste op het gebied van uitlaten en heeft door de jaren vele titels behaald in alle takken van motorsport.


Onderhoud
Winterbeurt
Onderdelen Accessoires
Akrapovic Performance Store
Hyperpro Service Point