Akrapovic-goed-lang Akrapovič GP Performance Store

Akrapovič GP Performance Store

V.D. Heyden Motors & Scooters is een officieel Akrapovič GP Performance Store. Bij ons kunt u een geheel nieuwe ervaring opdoen met een Akrapovič uitlaatsysteem. Laat u informeren over alle Akrapovič mogelijkheden door een van onze experts. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 073-6218259.

Innovatief design

Het ontwerp en de materialen van de uitlaat is het belangrijkste. De gepatenteerde zeshoekige dempers van Akrapovic zijn voor de motor, met zijn nieuwe vorm ter vervanging van de standaard ovale veranderde het concept van uitlaatsystemen. Het conische ontwerp bevestigd de inzet voor een geweldig design. Akrapovic levert voor jouw motor de beste prestaties die je kunt krijgen.

Brute kracht

De Akrapovic uitlaatsystemen zijn speciaal ontworpen om jouw motor te voorzien van een hoger niveau qua prestaties. Dankzij de combinatie van minder gewicht, de juiste materialen en het beste ontwerp om een optimale gasstroom te verzekeren. De juiste katalysatoren en de beste vorm. Meer pk’s. Betere prestaties. Kortom; Brute kracht!

Prachtig geluid

De uitlaatsystemen van Akrapovic klinken als geen andere. Een dieper en resonerend geluid. Het geluid van brute kracht.

Beste materialen

Akrapovic gebruikt alleen de beste materialen. Ze maken gebruik van hittebestendige titanium legeringen voor de belangrijkste onderdelen. Ze gebruiken ook roestvast staal en ultralichte koolstofvezel. Het carbon fiber is pre geïmpregneerd en ultralicht, met een hoge treksterkte en temperatuurbestendigheid.

Hightech

Akrapovic is een pionier in het ontwikkelen en het gebruik van technologie om er nog meer voordeel uit te halen voor de eindgebruiker. Ze ontwikkelen de technologie in huis. Hydroforming is een dergelijk proces, waar de header tubes worden gevormd door gebruik te maken van waterdruk. Deze manier voor het vormen van het materiaal creëert de ideale vorm voor een optimale uitlaatgasstroom zonder verlies aan treksterkte. Ze zijn ook pioniers in de plastische vervorming van titanium en het lassen daarvan.