header_hyperpro Hyperpro service dealer - VD Heyden motors en scooters

Hyperpro service dealer

Vering en demping is een onderwerp waarvan veel motorrijders weten dat het erg belangrijk is, maar, slechts een beperkt aantal motorrijders nemen de stap om dat aan te passen.

Iedereen weet dat vering en demping erg belangrijk is als je de rondes rijdt op het circuit. Dit is zeker waar! Niet alleen op het circuit is het belangrijk, maar ook op de openbare weg. Op de normale weg kom je veel meer bochten en drempels tegen dan op het circuit, en de rijder heeft verschillende ladingen op het voertuig, zoals bagage of een passagier. In die omstandigheden is het belangrijk om je vering en demping goed op orde te hebben.

Niet alleen voor het beste comfort tijdens het rijden, maar ook voor het vertrouwen en de VEILIGHEID. Dit mag dan wel een kleine aanpassing zijn in de beleving, maar ook grotere technische aanpassingen, zoals reshimmen, het afstellen van demping, veringwissel en misschien de grootste verbetering; een volledig verstelbare schokbreker om de vering en demping af te stellen tot het beste niveau.

Voor het geven van het juiste advies en om de juiste producten te installeren op het niveau wat het beste past bij de bestuurder. Dit betekent dat we niet de duurste onderdelen proberen te verkopen, maar we willen de beste oplossing aanbieden. In de meeste gevallen blijft dit bij het monteren van een combi-vering kit. Dit is niet de duurste aanpassing, maar toch een hele goede verbetering voor uw motorfiets. Informeer naar de mogelijkheden voor uw motorfiets.

hyperpro_service_point_sticker_def_preview Hyperpro service dealer - VD Heyden motors en scooters